Harran’da parklar vatandaşların uğrak yeri haline geldi

Harran'da parklar vatandaşların uğrak yeri haline geldi

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un ilçeye kazandırdığı parklar, vatandaşların uğrak yeri haline geldi.

23 Ağustos 2021 - 19:00 - Güncelleme: 23 Ağustos 2021 - 20:04

Harran’daki yeşil alan miktarını artırmaya yönelik çalışmalara önem veren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatı sonrası tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Cumhuriyet Parkı ilçe sakinlerinin en çok tercih ettiği mekanların başında geliyor.

Yaz akşamlarının sıcağından kaçan vatandaşlar aileleri ile birlikte yeşil alanlarda soluğu alırken çocuk oyun gruplarında minikler doyasıya eğleniyor, aileleri ise fitness gruplarında spor yapıyor, bank ve kamelyalarda gecenin ilerleyen saatlerine dek vakit geçiriyor.

 

“İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ”

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, "Hayatın her alanında çalışmalarımız sürüyor. İlçemize kazandırdığımız Cumhuriyet Parkı'mızın halkımızdan bu denli yoğun teveccüh görüyor olması bizlerin de çalışma aşkını artıyor. Bilindiği üzere parkımızda oyun ve fitness gruplarımızla kamelyalarımızın yanı sıra piknik masalarımız ve banklarımız mevcut. İlçe halkımız fitness gruplarının bulunduğu bölümde spor yaparken miniklerimiz de oyun gruplarında vakit geçiriyor. Yeşile önem veriyor ve yeşil alan miktarını artırma gayretimizi sürdürüyoruz. Bir yandan ilçemizin çehresini değiştiriyor, diğer yandan da yıllardır özlem duyulan hizmetleri hemşerilerimizle buluşturuyoruz.” ifadesini kullandı.

Sıcak yaz akşamlarının sıcağından bunalarak kendilerini yeşil alanlara attıklarını belirten vatandaşlar ise zaman zaman çocukların oyunlarına dahil olduklarını ve miniklerin mutluluğuna vesile olduğu için Başkan Özyavuz’a şükranlarını ilettiklerini ifade etti.

Çocukların oyunları renkli görüntüleri de ortaya çıkarırken minikler, kendilerini mutlu eden hizmetlerle tanıştıran Özyavuz’a teşekkür ettiklerini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...