Harran Belediye Başkanı Özyavuz’dan 29 Ekim mesajı

Harran Belediye Başkanı Özyavuz'dan 29 Ekim mesajı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

28 Ekim 2021 - 10:18 - Güncelleme: 28 Ekim 2021 - 10:34

Başkan Mahmut Özyavuz mesajında, Türk gençliğinin Cumhuriyet’i ve beraberinde getirdiği eşsiz kazanımları her daim koruyacağını ve hep daha ileriye taşıyacağına işaret etti.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; "Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Türk Milleti’nin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek Cumhuriyet’i ilan etmiştir. Bu Cumhuriyet, 98 yıldır hiç sönmeyen bir meşale gibi ülkemizi aydınlatmaya da devam etmektedir. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bizlere düşen görev, Cumhuriyet'in bu kazanımlarına sahip çıkarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmak, milletimizin ortak değerlerini gözümüz gibi korumaktır” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...