Haliliye Meclisi’nde 3 imar değişikliği reddedildi

Haliliye Meclisi'nde 3 imar değişikliği reddedildi

HALİLİYE- Haliliye Belediye Meclisi’nde İmar komisyonundan gelen 3 imar değişikliği uygun olmadığı gerekçesiyle meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.

08 Eylül 2021 - 16:40 - Güncelleme: 08 Eylül 2021 - 16:44

Haliliye Belediye Meclisi Eylül ayı 3. Olağan Birleşimi, Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Meclis toplantısı Başkanvekili Cengiz İzgördü başkanlığında yapıldı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri görüşüldü.

İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLEN RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

Toplantıda, ilçeye bağlı Konuklu Mahallesi, 127 ada 1 parsele ait Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili hususun Belediye Meclisince görüşülerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

İMAR KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

08.07. 2021 tarih ve 137 sayılı BMK ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Uygulama İmar Planı değişikliğiyle ilgili rapor, meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.

08.07. 2021 tarih ve 138 sayılı BMK ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Uygulama İmar Planı değişikliğiyle ilgili rapor, meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.

05.08. 2021 tarih ve 156 sayılı BMK ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Uygulama İmar Planı değişikliğiyle ilgili rapor, meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.

Haliliye Meclisi’nin Eylül ayı 4. toplantısı yarın saat 15.00’da gerçekleştirecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...