Haliliye’de yol yapımına aralıksız devam ediliyor

Haliliye'de yol yapımına aralıksız devam ediliyor

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri ekipleri Kırsal Pırpır, Asri ve Çanakçı mahallelerinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ta teşekkür etti.

04 Temmuz 2020 - 14:30

İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kırsal Pırpır, Asri ve Çanakçı mahallelerinde stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor. Pırpır’da çalışmalarda sona gelinirken ekipler diğer iki mahallede çalışmalara devam ediyor.

Haliliye Belediyesi tarafından ilçe genelinde sunulan hizmetler halkın takdirini toplamaya devam ederken Pırpır, Asri ve Çanakçı mahalle sakinleri daha önce görmedikleri hizmetleri gördüklerini belirterek, yürütülen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve tüm ekiplerine teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...