Haliliye’de yağıştan olumuz etkilenen yollar onarılıyor

Haliliye'de yağıştan olumuz etkilenen yollar onarılıyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Örencik kırsal mahallesinde yağış sonrası oluşan su baskınlarının olumsuz etkilediği yol geçişlerine drenaj boruları döşüyor.

06 Mayıs 2020 - 15:40 - Güncelleme: 06 Mayıs 2020 - 17:22

Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında yürüttüğü çalışmalarına devam ederken, diğer taraftan ise ilçe genelinde sorumluluk sahasında bulunan bölgelere hizmet götürmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yağış sonrası oluşan su baskınlarından olumsuz etkilenen Örencik kırsal mahallesinde vatandaşların talebi üzerine çalışma başlattı.

Yağış sonrası su baskınlarına maruz kalan mahalle sakinlerinin talebi üzerine belediye ekipleri, yol güzergahları üzerinde bulunan su kanallarını genişletip, ulaşımın sağlandığı yerlere de drenaj boruları döşedi.

Yapılan çalışma ile ilgili konuşan Örencik Mahalle Muhtarı Tayyar Kaçar, “Yağış sonrası mahallemizi sular bastı. Haliliye Belediyesi gelerek, mahallenin sıkıntılarını giderdi. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Fen İşleri ekipleri ilçe merkezinde de deforme olmuş parke taşlarını değiştirirken, kaldırım ve sokak aralarında bulunan yolların bakım ve onarımını yapmaya devam ediyor. Ekiplerin Bahçelievler, Ahmet Yesevi, Bağlarbaşı ve Kamberiye mahallelerinde çalışmaları sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda