Haliliye’de tablet talihlileri belli oldu!

Haliliye'de tablet talihlileri belli oldu!

Haliliye Belediyesi tarafından uzaktan eğitime destek amacıyla yapılan çekilişte tablet ödülünü kazanan 50 kişi açıklandı.

02 Aralık 2020 - 23:00 - Güncelleme: 03 Aralık 2020 - 09:09

Bünyesinde ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları veren ve eğitim merkezinde öğrencilere ders çalışma imkanı sunan Haliliye Belediyesi eğitime olan desteğini bu kez tabletle sürdürdü.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkemizde uzaktan eğitime geçildiği ve derslerin online yapıldığı bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan materyal şüphesiz tablet oldu. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da uzaktan eğitime destek olmak amacıyla çekiliş ile 50 adet tablet dağıtılmasını sağladı. Bunun için geçtiğimiz günlerde belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan çağrı ile "İlçemizde Göbeklitepe'den daha eski bir yerleşim yeri olarak ortaya çıkan yeni kazı alanımız hangisidir?" sorusuna doğru yanıt veren ve sosyal medya hesaplarını takibe alan talihlilere tablet dağıtılacağı duyuruldu. Çekilişe ilgi yoğun olurken katlım 30 Kasım 2020 tarihinde son buldu.

Yapılan değerlendirmeler sonucu tablet ödülünü kazanan 50 şanslı isim de açıklandı.

Belediye o isimler "Instagram ve Twitter platformlarında yaptığımız Tablet çekilişimiz sonuçlandı. Yoğun katılım için teşekkür ederiz. Takibe devam" sözüyle duyurdu.

İşte çekilişin kazananları:

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...