Haliliye’de kaldırım işgallerine yönelik denetimler sürüyor

Haliliye’de kaldırım işgallerine yönelik denetimler sürüyor

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda zabıta ekipleri kaldırım işgalleri ve salgından korunma tedbirleri çerçevesinde denetimlerini sürdürüyor.

22 Temmuz 2020 - 09:45

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Ekipler, vatandaşların kaldırımları rahat kullanması ve görüntü kirliliği önüne geçmek adına başta Bahçelievler Mahallesi olmak üzere birçok semtte kaldırım işgaline yönelik denetimlerini artırdı. Denetimlerde görüntü kirliliğine sebep olan iş yerleri önüne bırakılan ürünler kaldırılırken, ekipler uyarılara rağmen kaldırımları işgal etmeye devam eden işyerlerine yönelik cezai işlem uygulanacağı uyarısında bulundu.

Öte yandan tüm dünyayı etkisi altına almaya devam eden covıd-19 salgını ile mücadele için ekipler denetimler sırasında işyerlerini maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeleri yönünde uyardı.

Ekipler, denetimlerin yanı sıra vatandaşların gördükleri olumsuz durumları, 444 22 63 numaralı Beyaz Masa iletişim hattına bildirmelerini istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...