Haliliye Belediyespor Galatasaray ile karşılaşacak

Haliliye Belediyespor Galatasaray ile karşılaşacak

Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Haliliye Belediyespor'un Pazartesi günü başlayacak olan kupa karşılaşmalarında ilk rakibi Galatasaray olacak.

27 Ağustos 2020 - 10:20 - Güncelleme: 27 Ağustos 2020 - 10:48

Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizerek Efeler Ligi’ne çıkan Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı, 2020-2021 sezonu için hazırlıklara devam ediyor. 

 



Başantrenör Akif Gürgen yönetiminde antrenmanları sürdüren Haliliye Belediyespor sezona Türkiye Kupası karşılaşmaları ile başlayacak. 31 Ağustos’ta başlayacak olan Türkiye Kupası karşılaşmalarında Urfa ekibinin ilk rakibi Galatasaray olacak. Salgın nedeniyle karşılaşmalar seyircisiz oynanacak.

 



11 Nisan Kapalı Spor Salonunda devam eden hazırlıkların ardından açıklamalarda bulunan Haliliye Belediyespor Başantrenörü Akif Gürgen, hazırlıkların maksimum seviyede olduğunu belirterek şunları söyledi:

"2020-2021 sezonu başlıyor. Özellikle Türkiye Kupası ile başlıyor. Pazartesi, salı ve çarşamba günleri Türkiye Kupası’ndaki rakiplerimizle oynayacağız. Sezona Galatasaray’la başlıyoruz. Tabi çok sert bir gruptayız. Türkiye Kupası birinci önceliğimiz değil ama maksimum çalışacağız. Bu gruptan çıkabilmek için rakiplerimiz çok güçlü Efeler Ligindeyiz bu sene. Maalesef seyircimiz olmayacak bir süre. İnşallah bu salgın süreci erken atlatılır çünkü Urfa halkının buna ihtiyacı var. Bizim onlara çok ihtiyacımız var. Hedefimiz öncelikle ligde kalabilmek, lige yeni çıktık. Bu Türkiye Kupası bizim için hem hazırlık olacak hem de güçlü rakiplerimiz karşısında kendimizi sınamış olacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...