Haliliye Belediye Meclisi’nde iki önemli karar

Haliliye Belediye Meclisi'nde iki önemli karar

Haliliye Belediye Meclis Toplantısında önemli kararlar alındı. İlçeye okul ve emniyet müdürlüğü binası kazandırılacak.

06 Aralık 2021 - 18:08 - Güncelleme: 06 Aralık 2021 - 19:29

Haliliye Belediyesi 2021 Yılı Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın birinci birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile meclis üyelerinin katılımıyla Eyyüp Cenap Gülpınar Devteşti Spor ve Yaşam Merkezi’ndeki belediyenin toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri görüşüldü.

Okunan gündem maddeleri içerisinde yer alan ilçeye bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde ilçe emniyet müdürlüğü binası yapılması ve mevcut Şair Nabi Okulu’nun altındaki alanın okul yeri olarak kazandırılması görüşüldü. İlgili maddeler, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edilerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

 

CANPOLAT: “ŞAİR NABİ OKULUNUN HEMEN ALTINDAKİ ALANI OKUL YERİ OLARAK KAZANDIRIYORUZ”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Şu anda Şair Nabi Mahallemizde bir okul yeriyle ilgili resmi kurum alanının oluşturulmasıyla ilgili Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzün oluru, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin nitekim 1/5000 planındaki değişikliği ve Şanlıurfa Valiliğimizin de isteği, talebi doğrultusunda Haliliye Belediyesi olarak biz de elimizi taşın altına koyuyoruz. Şair Nabi Mahallemizde inşallah havale ettiğimiz konu, bu hafta sonuçlanıp çıkacaktır. Mevcut Şair Nabi Okulunun hemen altındaki alanı, okul yeri olarak kazandırıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

“MECLİSİMİZDEN KARAR ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ”

Haliliye’ye yeni emniyet müdürlüğü binasını belediye olarak yapacaklarına vurgu yapan Canpolat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnşallah Haliliye ilçemize emniyet müdürlüğü binasını belediye olarak bizler yapacağız.  Bu binamız Ahmet Yesevi Mahallesinde, tugayın arka tarafındaki 25 metrelik yolun üzerindeki bir hazine arazisine ait resmi kurum üzerinde inşa edeceğiz. Şu anda bununda kararını meclisimizde almış bulunmaktayız. Bir taraftan okul ile ilgili çocuklarımızı ilgilendiren, geleceğimizi ilgilendiren diğer taraftan da hepimizi ilgilendiren asayişle ilgili bir konuda, ilçe emniyet müdürlüğü binasının yapılmasıyla ilgili karar almış bulunmaktayız. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...