Bu sefer Urfa'nın Kurtuluşu'nu kaleme alacaklar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında kentte Şanlıurfa’nın Kurtuluşu temalı bir kompozisyon yarışması düzenlenecek.


Bu sefer Urfa'nın Kurtuluşu'nu kaleme alacaklar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında, kentteki tüm öğrencileri Şanlıurfa'nın kurtuluşu konusunda araştırmaya sevk etmek ve bu bilinçle donatmak, bu zaferin anlam ve öneminin yeni ve genç nesillere kavratılmasını sağlamak üzere “Şanlıurfa'nın Kurtuluşu” temalı kompozisyon yarışması düzenlenecek.

İl genelindeki tüm resmi ve özel ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılabileceği yarışma için çalışmaların verilebileceği son tarih ise 16 Mart 2018. Yapılan çalışmaların 16 Mart günü mesai bitimine kadar okul müdürlükleri tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor.

20 Mart 2018 tarihinden itibaren İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilecek alanında uzman görevlilerin yapacağı değerlendirmeler sonucunda 2 Nisan 2018 tarihinde dereceye giren öğrencilerin isimleri http://sanliurfa.meb.gov.tr/ adresinden ilan edilecek. Yarışmada dereceye giren öğrencilerden birincilere tam altın, ikincilere yarım altın ve üçüncülere de çeyrek altın hediye edilecek.