2018in ilk Urfalı bebeği

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kent merkezinde yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen kız bebeği ve ailesini hastanede ziyaret etti. Ailenin isteği üzerine ‘Zeynep Yağmur’ ismini verdiği bebeğin kulağına ezan okuyup, altın takan Başkan Demirkol, yeni doğan tüm bebeklere sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.


2018in ilk Urfalı bebeği

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde eşi Adile Demirkol ile birlikte yeni yılın ilk dakikalarında Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine geldi. Başkan Demirkol ve beraberindekileri, İdari Amir Doktor Sedat Yar ve sağlık çalışanları karşıladı. Burada bekleyen hasta yakınlarıyla görüşerek yeni yıllarını kutlayan Başkan Demirkol, kent merkezinde 2018 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Rabia ve İbrahim Halil çiftinin bebeklerini ziyaret etti. Ailesine içerisinde pusetinde yer aldığı yeni doğan seti hediye ettiği bebeğe altın takan Başkan Demirkol, ailenin isteği doğrultusunda kız bebeğini kucağına alarak, kulağına okuyup ‘Zeynep Yağmur’ ismini verdi. Aileye hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Demirkol, daha sonra diğer hastaları da ziyaret ederek, yeni doğan seti takdiminde bulundu.

Yeni doğan bebeklere sağlıklı bir ömür dileğinde bulunan Başkan Fevzi Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Haliliye Belediyesi olarak bölgemizde yaşayan insanların her kesimine hizmet etmek istiyoruz. 2014, 2015, 2016 ve hamdolsun bu senede 2017 yılının son gününde, yeni yılın ilk dakikalarında doğum evinde doğum yapan kadınlarımızı ziyaret ediyoruz. Yenidünyaya gözlerini açan yavrularımıza hediye taktim ediyoruz. Hamdolsun bu dördüncü senemiz. Yeni yılın ilk dakikalarında doğan çocuğumuz Rabia isimli bir bayanın dördüncü çocuğu ve o çocuğa isim olarak da, Zeynep Yağmur ismini verip, altın taktık. Yeni doğan Zeynep yavrumuza huzurlu bir ömür diliyoruz.”

Doktor Sedat Yar ise Başkan Demirkol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bebeklere sağlıklı ömürler diledi.

Başkan Demirkol, açıklamasının ardından sağlık çalışanlarıyla görüşüp hastaneden ayrıldı.