Öğretmenler için etkinlik düzenlendi

Eyyübiye Belediyesince 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle etkinlik düzenlendi. Öğretmenler karanfillerle karşılandı.


Öğretmenler için etkinlik düzenlendi

Eyyübiye Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla dün akşam bir etkinlik düzenlendi.

Eyyübiye Belediyesi TOKİ (Batıkent) Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un yanı sıra AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Salon girişinde karanfillerle karşılanan öğretmenler, sıra gecesi, şiir dinletisi, halk oyunları ekibi ve standup gösterisinden oluşan etkinlikte doyasıya eğlendi.

SÜRPRİZ BULUŞMA

Öğretmenlere çiğ köfte ikramının da yapıldığı etkinlikte Kuş, sürprizle karşılaştı. İlkokul öğretmeni Vedat Gömük’ü karşısında görerek şaşkınlık yaşayan Kuş, eğitim camiasının bir gün değil her gün yanlarında olduklarını kaydetti.

“ÖĞRETMENLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Etkinlikte konuşan Kuş, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ışık tutan, ışık saçan, onları milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetiştiren, evlatlarımıza vatan ve millet sevgisi aşılayan tüm öğretmenlerimizin gününü canı gönülden kutluyorum. Öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” ifadesini kullandı.