Belediye ve hayırseverler hastaneye yeni bir servis açtı

Haliliye Belediyesi ve hayırseverler tarafından Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde 23 odadan oluşan dahiliye servisi yenilenerek hizmete açıldı. Hastane Başhekimi Eyyüp Şelli, Haliliye Belediye Başkanı ve hayırseverlere teşekkür etti.


Belediye ve hayırseverler hastaneye yeni bir servis açtı

Eyyübiye İlçesi'nde bulunan Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin 3'üncü katındaki dahiliye servisi Haliliye Belediyesi ve hayırseverlerin desteğiyle yenilendi.

23 odalı ve 32 yataktan oluşan servis bugün Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Hastane Başhekimi Eyyüp Şelli ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın katılımıyla hizmete açıldı. Vali Erin açılışın ardından Başkan Canpolat'a teşekkür plaketi verdi. Heyet yenilenen servisi de gezerek servis hakkında bilgiler aldı. 
 

Açılışa dair bir açıklama yapan Başhekim Şelli "Dahiliye servisimizin yapımında sosyal belediyecilik anlamımda büyük katkı sunan, desteklerini esirgemeyen sayın başkanımıza, kurumlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.