Kırıkçı’dan ‘Fake’ hesap tepkisi: Kınıyorum

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Sosyal medya hesabından ‘Fake’ hesaplara tepki gösterdi. Sosyal medya’da ‘Fake’ hesapların zafiyet olduğunu belirten Başkan Kırıkçı, sahte hesap kullananları şiddetle kınadığını söyledi.


Kırıkçı’dan ‘Fake’ hesap tepkisi: Kınıyorum

Sosyal medyada sahte ‘FAKE’ hesap açanlara AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ateş püskürdü. İl Başkanlığına seçildiği günden bu yana her zaman halkın ve haklının yanında yer alan Başkan Kırıkçı, sahte hesap açanları eleştirdi. 
Takipçi sayısı artırmak amacıyla sürekli sahte hesap açanları gündemine alan Başkan Kırıkçı, bunun bir zaafiyet olduğunu belirtti.

Sahte hesap açanların zaafiyet içersinde olduğunu ifade eden Başkan Kırıkçı, sahte hesap açanları şiddetle kınadığını söyledi. Kırıkçı, Kamu hukukunu ilgilendiren alanlarda şeffaf ve steril olunması gerektiğini vurguladı. Başkan Kırıkçı, çok tartışılacak mesajında şu ifadelere yer verdi.


‘’Sosyal medyada Fake hesap kullanmak zaafiyettir. Bu hesapları yönetenler hangi konumda olursa olsun, kimden taraf olursa olsun, kime çalışırsa çalışsın, şiddetle karşıyım ve kınıyorum. Kamu hukukunu ilgilendiren alanlarda şeffaf ve steril yaşamayı öğrenmek zorundayız’’