Fakıbaba'dan dikkat çeken "OSM" paylaşımı

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bir paylaşımda bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba FETÖ'nün siyaset yapılanmasını 2014 yılında Şanlıurfa'da bir hastane binasında planlandığını açıkladı.


Fakıbaba'dan dikkat çeken

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili  Ahmet Eşref Fakıbaba sansasyonel çıkışlarına bir yenisini daha ekledi.

Daha önce kentin sağlıktaki durumuyla ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Vekil Fakıbaba bu kez 15 Temmuz ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Darbe girişiminden yıllar önce 2014 yılında o dönem OSM olarak bilinen hastanenin 6'ncı katında örgütün siyasi yapılanmasının planlandığını iddia ederek "Her 15 Temmuz'da mutlaka hatırlamamız gereken bir konu da; 'Siyasetin Dizayn Edilmesi' hain planıdır. Bunun en alçak örneklerinden birisi 2014 yılında Urfa'da OSM Hastanesi'nin 6. katında planlanmıştır. Urfa bugün bile bu hain planın olumsuz izlerini taşımaktadır" dedi.

Vekil Fakıbaba'nın Şanlıurfa siyasetinin hala o planın izlerini taşıyor olduğunu söylemesi de yeni bir tartışma konusunu ortaya çıkarttı. 

Öte yandan OSM Hastanesi FETÖ darbe girişiminin ardından OHAL kapsamında kapatıldı ve şuan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Bina olarak hizmete devam ediyor.