Başkan Cidir, Kılıçdaroğlu'na Urfa'nın sorunları iletti

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.


Başkan Cidir, Kılıçdaroğlu'na Urfa'nın sorunları iletti

Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Şanlıurfa’da partisinin yaptığı çalışmaları Kılıçdaroğlu’na anlatan Cidir, özellikle pandemi sürecinde esnafın yaşadığı sorunlar başta olmak üzere işsizlik, ekonomi ve sağlık alanındaki sıkıntıları iletti.

CHP İl Başkanı Cidir, ziyarete ilişkin Bizim Haber Ajansı’na (BİHA) yaptığı açıklamada, “Partimizin genel merkezinden daha önce şehrimize gelen heyet, Şanlıurfa’da yaşanan sorunları rapor haline getirerek genel başkanımıza iletmişti. Bizlerde şehrimizdeki sorunları bir kez daha Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na aktardık. Bu sorunların çözümü için parti olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

CHP’nin Türkiye geneli ve Şanlıurfa’da oyunu arttırdığını da iddia eden Cidir, “Partimizin oyu Şanlıurfa’da 2.8’lerden 8.2’ye kadar yükseldi, biz bu oyların önümüzdeki seçimde de artacağına inanıyoruz. Sayın Genel Başkanımız da, partimizin şehrimizde artan oylarından dolayı bizleri tebrik etti” şeklinde konuştu.