İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 8 bina hizmete açıldı

İl Sağlık Müdürlüğü, Şanlıurfa genelinde 8 adet yeni Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık hizmetleri istasyonunun hizmete açıldığını duyurdu.


İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 8 bina hizmete açıldı

İl Sağlık Müdürlüğünün açıklamasına göre; Şanlıurfa genelinde 8 adet yeni Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık hizmetleri istasyonu, inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı. 

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M.Emre Erkuş, konuyla ilgili açıklamasında "İlimiz genelinde yeni binalarımız modern imkânlarla hizmet vermeye başlamıştır. Yatırımlarımız hastalarımızın, vatandaşlarımızın ve sağlık personellerimizin daha iyi imkânlarla, daha güzel ortamlarda hizmet vermek adına yapılmaktadır. Sağlık yatırımları ve hizmetlerimiz herhangi bir ayrım gözetmeksizin şehrimizin en ücra köşesine kadar götürülmektedir.

Aile Sağlığı Merkezlerimizin ve 112 Acil Sağlık hizmetleri istasyonlarımızın şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı yetkililerimiz, Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin ve Şanlıurfa milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.