Yemek,kültür,misafirperverlik! Urfa bu yarışmada!

Kanal D ekranlarında yayımlanacak ‘Yatıya Misafirim Var' Programının önümüzdeki haftaki bölümlerinde Şanlıurfa da yer alacak.


Yemek,kültür,misafirperverlik! Urfa bu yarışmada!

Kanal D’nin yeni yarışma programı "Yatıya Misafirim Var", farklı kültürlere sahip yarışmacıları bir araya getirecek. Birbirlerini hiç tanımayan yarışmacılar, "Konuklarımı en iyi ben misafir ederim" diyecek ve kıyasıya rekabet edecek.



NASIL BİR YARIŞMA OLACAK?

Daha önce birbirlerini hiç tanımayan 5 yarışmacı, 5 farklı şehirde kıyasıya mücadele edecek. Yarışmacılar, her gün başka bir şehirde, o şehri temsil eden yarışmacının evinde misafir olacak ve geceyi orada geçirecek. Konuklar, o şehrin kültürünü tanıyacak, yemeklerini yiyecek ve misafirperverliğini yaşayacak.

Yarışmacılar, günün sonunda ise ev sahibine puan verecek. Ertesi gün, başka bir şehir, başka bir yarışmacı ile şehirlerarası mücadele devam edecek. Eğlenceli, bir o kadar da stresli anların yaşanacağı programda, hazırlanan yemekler damaklara, gezilen görülen yerler de gözlere hitap edecek.


URFA'DAN HASAN OCAKOĞLU!

Her yarışmacının kendine özgü hayat hikayesi ve  yaşam şeklinin izleyiciyle buluşacağı programın önümüzdeki hafta yayımlanacak bölümünde ise Şanlıurfa da yer alacak. Şanlıurfa, Mersin, Nevşehir, Hatay ve Gaziantep'ten birer yarışmacının katıldığı programda Ünlü Tiyatrocu Hasan Ocakoğlu, kenti temsil edecek.

NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Ocakoğlu'nun 4 farklı şehirden misafirleri ağırladığı programda Şanlıurfa'nın kültürünü nasıl yansıttığı ise merak ediliyor. Dört gözle beklenen program Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 16.00'da yayımlanıyor.