Öğrencilerin katıldığı yarışmada ödüller verildi

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışmalarının ödül töreni Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.


Öğrencilerin katıldığı yarışmada ödüller verildi

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan bu yıl 10'uncusu düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışmasının ödül törenine; İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik öğrenciler ve veliler ile jüri üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, Yeşilay'ın çalışmalarından bahsetti.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer ise yaptığı konuşmada öğrencilerin ve gençlerin sağlıklı yaşamaları, sağlıklı beslenmeleri ve bilimde, sanatta belli bir yere gelmesi için gereken tüm çalışmaları yaptıklarını söyledi. Müdür Yapıcıer, “Bu gençler geleceğimizin teminatı yöneticilerimizdir. Biz Şanlıurfa'ya geldiğimiz günden beri Şanlıurfa gençleri ve öğrencileri için çalışıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Görsel Eserler İlkokul İl birincisi Ahmet Doğaç Topaloğlu, Görsel Eserler Ortaokul İl Birincisi Müslüm Şen, Görsel Eserler Lise İl Birincisi Emine Atmaca, Edebi Eserler İlkokul İl Birincisi Gülcan Çebel, Edebi Eserler Ortaokulu İl Birincisi Elif Nur Sarı, Edebi Lise İl Birincisi Hatice Yetim ödüllerini Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer'in elinden aldı.

Plaket takvimlerinin ardından program sona erdi.