TFF'nin kararı sonrası Başkan Çakır: Bu ayıp Urfa'ya yeter!

TFF'nin dün yaptığı toplantı sonrası Şanlıurfaspor'un küme düştüğünün gerçekleştiğini açıklamasının ardından isyan eden Kulüp Başkanı Nihat Çakır, "Aslında TFF'nin bizi düşürmesine gerek yoktu. Biz bize yeteriz Urfam. Sevin Urfam, Urfaspor küme düştü" dedi.


TFF'nin kararı sonrası Başkan Çakır: Bu ayıp Urfa'ya yeter!

TFF 2. Ligde mücadele eden ve uzun süre önce küme düşmesi kesinleştiği gözüyle bakılan Şanlıurfaspor için TFF açıklama yaptı.

Yapılan toplantı sonrası liglerdeki durumla ilgili açıklama yapan TFF, Şanlıurfaspor'un matematiksel olarak küme düştüğünü duyurdu. Sarı-Yeşilli takım, önümüzdeki sezon TFF 3 Ligde devam edecek.

ÇAKIR: URFASPOR'UN BİZ ELBİRLİĞİYLE DÜŞÜRDÜK

TFF'nin açıklaması sonrası yerel yönetimlere tepki gösteren Kulüp Başkanı Nihat Çakır, adeta isyan etti. TFF'nin adlığı kararın kınanması gerektiğini belirten Çakır, "TFF başkanı ve yönetimi 112 gün sonra aldığı bu utanç kararını ve bu kararı en yüksek perdeden dillendirmeyen,  kınama yapmayan şehrin tüm dinamiklerine yazıklar olsun diyorum. Urfaspor kümeye düşmedi, bizler elbirliğiyle düşürdük" dedi.

Çakır, sözlerin şöyle sürdürdü:

"Pandemiden dolayı terör ve uyuşturucu suçu hariç af çıktı. Aynı gerekçeyle liglerimiz  iptal edildi, bizlere de benzer bir af uygulandı, bu aftan Urfaspor Karabükspor mahrum bırakıldı. Bizleri hangi suçtan dolayı af kapsamına almadılar, bu ayıp Urfa’ya yeter.

'NİĞDE KADAR OLAMADIK...'

Aslında TFF'nin bizi düşürmesine gerek yoktu. Biz bize yeteriz Urfam, bir Niğde kadar olamadık. 14 puan alttalar, kurtulması mucize, kalan 5 maçını yenecek üstündeki beş maçını kaybedecek bu Niğde ligde kaldı. Sevin Urfam, Urfaspor küme düştü."