Karaköprü Belediyespor sahada...İlk antrenmanını yaptı

Karaköprü Belediyesporlu futbolcular koronavirüs sonrası ilk antrenmanını yaptı.


Karaköprü Belediyespor sahada...İlk antrenmanını yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, liglerin devam etmesi kararıyla hazırlıklarına başladı. 

Sahaya inen futbolcular Faruk Çelik tesislerinde toplanarak sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde idmanlara başladı. Teknik Direktör İhsan Karabulut yönetiminde antrenmanlarına başlayan kırmızı beyazlı ekip, hafif tempo çalışmayla başlarken, her idmanda yoğunluğu hava sıcaklığına göre arttırarak çalışacak. 

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve 2. Başkan Halef Tokmakçı idmanı takip ederek, idman sonrası futbolcularla bir araya geldi. 



'18 TEMMUZ’DAKİ MAÇIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLADIK'

Kulüp Başkanı Kayral, “Alınan karar sonrası takımımızı tesislerde topladık ve 18 Temmuz’daki maçımız için çalışmaya başladık. Sıcak havalar tabi ki çalışmaları etkiledi. Ancak biz her şeyden önce futbolcularımızın sağlığını düşünerek hareket ediyoruz. Gerek koronavirüs önlemleri, gerekse sıcak havadan etkilenmemek için tüm önlemleri alıyoruz. Alınan bir karar var ve biz de bu doğrultuda çıkıp oynayacağız ve mücadelemizi sürdüreceğiz. 18 Temmuz'da Serik Belediyespor'u konuk edeceğiz ve yenmek için futbolcularımızın elinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyoruz. Kalan maçlarımızda istediğimiz sonuçları alıp üst lig iddiamızı zorlayacağız” dedi.