Urfa'da görev yapan doktorun kitabı çıktı!

Şanlıurfa'da eğitim gören ve görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Maruf Çelik'in ilk kitabı okuyucular ile buluştu. Kitabın geliri öğrencilere burs olarak verilecek.


Urfa'da görev yapan doktorun kitabı çıktı!

İmam El Benna'nın 20 maddede özetlediği fehm -anlayış- konusu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Maruf Çelik'in kalemiyle sadeve ve anlaşılır bir halde kitaplaştırıldı. 

Aslen Mardinli olan ancak Şanlıurfa İmam Hatip Lisesinde okuyan üniversite eğitimini Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayan Çelik, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu. Şanlıurfa'da da görev yapan Dr. Çelik daha sonra İstanbula giderek görev yapmaya başladı.

Mesleğinin yanısıra edebiyata da yönelen Uzm. Dr. Çelik, fehm konusunu ele aldığı ilk kitabı "Ortak Payda" kitabını yazdı. Kitap piyasaya çıktı. Uzm. Dr. Çelik gelirin öğrencilere verileceğini duyurarak "Bismillah... İslâm'la ilgili temel konularda ortak bir paydada buluşmaya bir katkı kapsamında yazdığımız kitabımız çıktı. Geliri öğrencilere burs olarak verilecek. İlk 200 kitap isme imzalı olacak, mesaimize bugün başladık ve ilk 50 imzayı attık." dedi.

Kitap internet ve telefon hattı üzerinden 20 TL'ye satışa sunuluyor.