Karaköprü Belediyespor antremanlara başlıyor

Karaköprü Belediyespor, koronavirüs nedeniyle ara verilen maçlar için oynanma kararı verilmesi üzerine Pazartesi günü antremanlara başlıyor.


Karaköprü Belediyespor antremanlara başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonunun maçların oynanması kararının ardından Yönetim Kurulunu toplayan Karbel Karaköprü Belediyespor, kulüp tesislerinde yeniden dezenfekte çalışmaları yaptı.

15 Mart 2020 tarihinde oynanan ligin 28. Haftasında Orduspor’a deplasmanda 3-0 yenilen Karaköprü Belediyespor, koronavirüs nedeniyle ara verilen maçlara oynanması kararı verilmesi üzerine Pazartesi günü topbaşı yaparak çalışmalarına başlıyor.

'GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ'

Gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “İnsan sağlığı olmazsa olmaz hassasiyetimizdir. Coronavirüs illeti nedeniyle ömür boyu maçlar tatil edecek değildi. Zaten virüsten en fazla etkilenen Avrupa ülkelerinde bile maçların oynanması için hazırlıklar planlanıyordu. Bizde futbolcularımızın ve çalışanlarımızın bir arada bulundukları, yattıkları, yemek yedikleri, dinlendikleri, yıkandıkları ve temizlendikleri hatta zaman zaman gezindikleri her alanı en ücra köşesine kadar ilaçlattık. Daha önce de ilaçlatmıştık. Kaçların oynanması kararının ardından tesisi tekrar ilaçlattık ve futbolcularımıza çağrıda bulunarak gelmelerini istedi. İlaçlama konusunda hiçbir zaman talebimizi reddetmeyip bizlere yardımcı olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve ilaçlama ekibine de candan teşekkür ediyoruz” dedi.