Efsane sporcu, Urfalı gençlerle buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı Urfalı genç sporcularla buluşturdu.


Efsane sporcu, Urfalı gençlerle buluştu

Koronavirüs tedbirleri kapsamında farkındalık oluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfalı genç milli sporcular ile telekonferans yöntemi ile buluştu. Gençlerle bir süre sohbet eden Beyazgül, telekonferansa Avrupa ve Dünya olimpiyat Şampiyonu, Asrın Güreşçisi olarak bilinen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı davet ederek sürpriz yaptı.

Türkiye’nin en genç ili olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesinin ve Spor Bakanlığının gençlere verdiği önemin anlatıldığı interaktif görüşmede, her zaman geleceğin teminatı olan gençlerin yanında olunacağı vurgusu yapıldı. Gençlerle uzun süre sohbet eden Yerlikaya, başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini belirterek, Türkiye’nin en genç nüfuslu şehri olan Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 26 spor tesisi ile gençlerin geleceğe daha iyi hazırlanması gerektiğini söyledi.

Katılımlarından dolayı Yerlikaya’ya teşekkür eden Beyazgül, Yerlikaya’yı salgının bitmesinin ardından Şanlıurfa’ya davet etti.