Urfa'da bir kadının çağrısı: Ölmek istemiyorum!

Şanlıurfa'da yaşayan şiddet mağduru bir kadın, yetkililere "Ölmek istemiyorum" diyerek yardım çağrısında bulundu. Çağrıya Şanlıurfa Barosu'ndan yanıt geldi.


Urfa'da bir kadının çağrısı: Ölmek istemiyorum!

Kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Şanlıurfa'da ikamet eden S.D. isimli kadının iddialarına göre M.Y.B. tarafından kendisine sözlü ve fiziksel şiddet uygulandı. Şuana kadar emniyete çok sayıda başvuruda bulunduğunu ve şiddetten bir türlü kurtulamadığını öne süren mağdur kadın, yazdığı şikayet dilekçesinin yanı sıra yetkililere sesini sosyal medyadan da duyurmaya çalıştı.

"Ölmek istiyorum" diyerek bir çağrıda bulunan mağdur S.D. vücudundaki şiddet izlerini de paylaraşak "Vicdanı olan herkese sesleniyorum. Çok büyük mağduriyet yaşamaktayım. Beni sokağa attılar, beni işimden ettiler... Dosyalarımı gördüğünüzde ne kadar mağdur olduğumu göreceksiniz. Aklımı kaçırmak üzereyim. Herkese sesleniyorum. Ölmek istemiyorum. Benim için bir şey yapın. Bana sahip çıkın. Sesimi duyun lütfen" dedi.


"SENİ YAŞATACAĞIZ"

Şanlıurfa Barosu konuya duyarsız kalmadı. Baro Başkan Yardımcısı Ronayi Paydaş "Urfa Barosu olarak sesini duyduk sana ulaşacak, destek olacak ve seni yaşatacağız" dedi.

BİHA