Sınır ötesindeki güvenlik güçlerine tatlı ikramı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, sınır ötesinde ülkenin güvenliği için fedakârca görev yapan asker ve polislere moral vermek amacıyla iftar sofralarına tatlı ikramında bulundu.


Sınır ötesindeki güvenlik güçlerine tatlı ikramı

Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütlerinin işgalinden kurtarılarak huzur ve güven ortamının hakim olduğu Telabyad’da görev yapan güvenlik güçleri, Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) tarafından kendilerine ulaştırılan ikramla moral buldu.

Oruçlu halde elleri tetikte, günün 24 saati bölgenin huzur ve güvenini temin etmek amacıyla nöbet tutan askerler ve kontrol noktasındaki polislerin, yerel polis Şurta ile birlikte yaptığı iftar, objektiflere yansıdı. Suriye tarafından bölgeye terörist sızmaları engellemeye karşı gözetleme ve kontrol faaliyetleri icra eden güvenlik güçlerinin morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlenirken, iftar saatinde bir kısmı iftarını açarken bir kısmının ise nöbetlerine devam ettiği kaydedildi.

Devletin bekası ve terör zulmü altında ezilen mazlumların rahata kavuşması adına, görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını belirten güvenlik güçleri, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in verdiği moral ile mutlu olduklarını söyledi. Bölgedeki çalışmalarında devletin her türlü imkânı seferber ettiğini ve hiçbir sıkıntılarının olmadığını dile getiren güvenlik güçleri, Vali Abdullah Erin’e teşekkür ederek, Türkiye’deki ailelerine selamlarını iletti.