Gülüm: Çocuk hasta sayılarında artış yaşanıyor

Gülüm: Çocuk hasta sayılarında artış yaşanıyor

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Gülüm, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk acil servisi ile çocuk polikliniklerinde incelemelerde bulundu.

02 Aralık 2021 - 11:08 - Güncelleme: 02 Aralık 2021 - 11:14

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde genişletme çalışmaları tamamlanan çocuk acil servisi ve çocuk polikliniklerinde incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında Gülüm’e hastanenin başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Kaya ve hastane yönetimi eşlik etti. Gülüm, sağlık personelleriyle sohbet ederek, dilek ve sorunlarını dinledi.

HASTA BEKLEME ALANI GENİŞLETİLDİ

Gülüm, kış aylarında mevsimsel rahatsızlıklarda artış olması nedeniyle özellikle çocuk hasta sayılarında artış yaşandığını kaydetti.

Çocuk acil servisinde genişletme çalışmaları başlattıklarını da ifade eden Gülüm, acil servisin mevcut kapasitesinin yaklaşık 300 metrekare genişletildiğini, 4 olan poliklinik sayısının 6’ya çıkarıldığını ve hasta bekleme alanının genişletildiğini aktardı.

“ACİL OLMAYAN HASTALARIN ACİL SERVİSE BAŞVURMALARINI ÖNERMİYORUZ”

Pandemide göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı sağlık alışanlarına teşekkür eden Gülüm, sonrasında hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, sohbet edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gülüm, hasta yakınlarına acil olmayan durumlarda polikliniklerde çocuk hastalıkları uzmanlarına müracaat ederek muayene olmalarını, acil servisi, acil hastalara bırakmalarını istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...