Gözler kabine toplantısına çevrildi! Kısıtlamalar masada

Gözler kabine toplantısına çevrildi! Kısıtlamalar masada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak kabine toplantısında; korona virüs salgınında 81 ildeki son durum, kısıtlamaların esnetilmesi ve okulların durumu ve benzeri konular masaya yatırılacak.

01 Şubat 2021 - 09:20 - Güncelleme: 01 Şubat 2021 - 10:28

Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek toplantıda,

son dönemdeki vaka sayılarından aşı uygulamasına, korona virüs salgınının ekonomik etkilerinden iç ve dış ilişkilere kadar gündeme dair önemli konular ele alınacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nun kapsamlı bir sunum yapmasının beklendiği toplantıda, hafta içi ve hafta sonu kısıtlamalarının etkileri, 81 ildeki son durum, mutasyona uğrayan virüsün yansımaları, aşı temin çalışmaları ve hastanelerin durumuna ilişkin bilgiler sunulacağı belirtiliyor.

 

KISITLAMALAR GÖRÜŞÜLECEK

Tüm gözlerin çevrildiği toplantıda, Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda; mevcut kısıtlamaların ne şekilde ve ne kadar süreyle uygulanacağına, kısıtlamalarda esneme yapılıp yapılmayacağı da masaya yatırılacak.

 

OKULLAR AÇILACAK MI?

Ayrıca toplantıda, uzun zamandır uzaktan devam eden eğitim de görüşülecek. Yarıyıl tatilinde olan öğrenciler 15 Şubat'ta ders başı yapacak. Toplantıda, eğitime yüz yüze mi ya da uzaktan mı devam edileceği konusunda karar alınması da bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...