Gönüllü aşçılar Harranlı öğrencileri pizzayla buluşturdu

Gönüllü aşçılar Harranlı öğrencileri pizzayla buluşturdu

Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Derneği hayatlarında hiç pizza yemeyen Harranlı öğrenciler için okul bahçesini mutfağa dönüştürdü. Yaklaşık 150 öğrenci hayatlarında ilk defa pizzayı tadarken etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

13 Ekim 2021 - 19:40 - Güncelleme: 13 Ekim 2021 - 19:46

Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Derneği, Harranlı öğrencileri pizzayla tanıştırdı. Hayatlarında hiç pizza yemeyen öğrenciler için okul bahçesini mutfağa dönüştüren gönüllü aşçılar, öğrencilere hem pizza yaptı hem de pizza yapmayı öğretti.

Türkoğlu İlkokulunda düzenlenen etkinliğe Harran İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Bircan ile Dernek Başkanı Mehmet Emin Nitik ve gönüllü aşçılar katıldı.

 

İLK DEFA PİZZA YEDİLER

Yarım asırlık tarihe sahip olan okulun bahçesine tüplü fırın kuran aşçılar, pizzaların hamurunu ve malzemelerini öğrencilerle hazırladı. Fırına sürülen pizzalar piştikten sonra okulun bahçesinde öğrencilere servis edildi.  Öğrencilerin pizzayla buluşma anı renkli görüntülere sahne olurken hem öğrencilerin hem de velilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Öğrencilere kendi imkanlarıyla pizza ikramında bulunduklarını belirten Başkan Nitik, destek verilmesi durumunda her hafta bir köy okulu öğrencilerini pizzayla buluşturabileceklerini söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda