Gelecek Partisi Urfa İlçe Başkanları tanıtıldı

Gelecek Partisi Urfa İlçe Başkanları tanıtıldı

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, İlçe Başkanlarını ve İl Yönetim Kurulunu tanıttı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdullah Yeşil, "Bu ülkede herkes hakkını, hukukunu, adalet ve hukuk savunacaktır" dedi.

07 Ağustos 2020 - 12:40 - Güncelleme: 07 Ağustos 2020 - 12:56

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, kentte görev alan basın mensupları ile bir araya geldi.

EYYÜBİYE İLÇE BAŞKANI KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Düzenlenen toplantıya, Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Yeşil, koronavirüs testi pozitif çıkan Eyyübiye İlçe Bşakanı Mahmut Demir'in ve rahatsız olan Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Salgut'un toplantıya katılamadığını kaydetti.

Yeşil, "Türkiye genelinde 70 bin vilayette il başkanımız ve 350 ilçede ilçe başkanımız bulunmaktadır. Şanlıurfa’da ise bildiğiniz gibi 8 ilçe başkanlığımızı kurduk, ilçe başkanlarıyla kongrelerimizi yaptık. İl kongremizi de yaparak bütün yasal işlemleri bitirip karşınıza geçtik. Sizin de bildiğiniz gibi yoğun bir koronavirüs hastalığı yaşanmaktadır. Bu hastalıktan dolayı 2 ilçe başkanımız toplantımıza katılamadılar" diye konuştu.

 



'KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ' 

Partide ötekileştirme olmayacağını vurgulayan Yeşil, "Kurulduğumuz günden beri ana muhalefet görevini üstlendik. Ülkenin bütün problemlerine, ülkede yapılan bütün adaletsizliğe, demokratik olmayan bütün eylemlere karşı çıkmış ve karşı çıkmaya devam edeceğiz. Biz her zaman hakkın, hukukun, adaletin ve demokrasinin yanında olacağız. Bizim sistemimizde Cumhurbaşkanlığı Sistemi yoktur, Pür Parlamenter Sistem vardır. Bizim sitemimizde siyasi partiler vardır. Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışacaktır. Bütün organların yürüme ve yasama demokrasinin vazgeçilmez 3 ayağıdır. Ve bu 3 ayakta çalışacaktır. Bu ülkede herkes hakkını, hukukunu, adalet ve hukuk savunacaktır. Hiç kimse ötekileştirilmeyecektir. Herkes dilini ve dinini geleneklerini ve göreneklerini bu ilkede çok rahat bir şekilde kullanabilecek ve yayabilecektir" ifadelerine yer verdi.

Konuşması sonrası Yeşil, İlçe Başkanlarını tanıttı.

İşte, partinin ilçe başkanları: 

Eyyübiye İlçe Başkanı: Mahmut Demir

Haliliye İlçe Başkanı: Müslüm Çiçek

Karaköprü İlçe Başkanı: Celal Karaca

Viranşehir İlçe Başkanı: Mehmet Koşar

Hilvan İlçe Başkanı: Mustafa Salgut

Bozova İlçe Başkanı: Erkan Doğan

Akçakale İlçe Başkanı: Mustafa Çiftçi

Harran İlçe Başkanı: Mehmet Özyavuz

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...