Fakıbaba sessizliğini bozdu! "Ancak ölüm ayırır"

Fakıbaba sessizliğini bozdu! "Ancak ölüm ayırır"

AK Parti’den istifa ettiği yönünde iddiaların çıktığı Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sessizliğini bozarak, “Urfa’dan beni ancak ölüm ayırır” dedi.

18 Şubat 2021 - 15:40 - Güncelleme: 18 Şubat 2021 - 15:44

Geçen hafta sosyal medya hesabından “Bazen bütün izlerin birbirine karışması, bardağı taşıran son damla olur…” sözlerini paylaşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın bu paylaşımı, akıllara “İstifa mı edecek?” sorusunu getirmişti. Hatta daha sonra noter aracılığıyla AK Parti’den istifa ettiği ve genel merkezin çabaları sonucunda bu kararından vazgeçtiği iddia edilen Milletvekili Fakıbaba, uzun süren sessizliğini Bizim Haber Ajansı'na (BİHA) bozdu. Urfa’nın Fakıbaba’dan kopmayacağını belirten Eski Bakan, açıklamasında şunları ifade etti:

“Çünkü biz birbirimizi karşılıksız seviyoruz. Allah da biliyor ya karşılıksız seviyoruz. Bundan daha güzel bir demeç olabilir mi? Yani ben falan olmuşum, filan olmuşum umurumda mı? Bu kadar önemli mi? Bu dünyada, bak bugün aziz mübarek bir gündür. Biz misafiriz, ne olur ben falan olsam? Allah’a çok şükür, ben bunun için hiç mücadele etmedim. Bir yerlere geleyim, bir hırsla talan edeyim. Fakire-fukaraya nasıl yardımcı olabilirim, iş adamının önünü nasıl açabilirim, yaşadığım şehirde insanları nasıl mutlu edebilirim, hep amaç bu olmuştur. Başka bir amacım olmadı ki benim. Dün aşımı yaptırdım ‘15 gün sonra git’ diyorlar. Antikor tam olarak 1 ay sonra en yüksek seviyeye çıkarmış ama ‘15 gün sonra da rahat olabilirsin’ diyorlar. İnşallah 15 gün sonra Urfa’ya geleceğim. Beni Urfa’dan ancak ölüm ayırır, başka bir şey ayıramaz. Onun için rahat olun. Vatandaş haklı olarak bizi arasında görmek istiyor, gelmediğimiz için kızabilir, bana kızan adama da benim kızma hakkım yok."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda