Eyyübiye’de asfalt çalışmaları devam ediyor

Eyyübiye'de asfalt çalışmaları devam ediyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ümit Caddesinde başlatılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

25 Kasım 2020 - 15:20 - Güncelleme: 25 Kasım 2020 - 16:55

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hacıbayram ve Muradiye mahalleleri arasında kalan ve trafik yoğunluğunun fazla olduğu Ümit Caddesinde asfalt serim çalışmaları başladı.

Başlatılan çalışmaları Hacıbayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir, Muradiye Mahalle Muhtarı Dello Alak, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak ve bölge sakinleriyle birlikte inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Eyyübiye için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini ve talepleri bir bir karşılayacaklarını söyleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Bütün mahalle muhtarlarımız ile sokak sokak gezip, talepleri yerinde dinliyoruz. Gelen taleplerin çözümü için ilgili arkadaşlarımıza talimat veriyoruz. Ümit Caddemizde trafik yoğunluğunun fazla olduğu bir bölge. Asfalt talebi vardı. Söz vermiştik ve sözümüzü yerine getiriyoruz. Geçen hafta Osmanlı Mahallesi bugün Muradiye ve Hacıbayram Mahallesindeyiz yarın Akşemsettin Mahallemizde olacağız İnşallah.  Haleplibahçe’de arkadaşlarımızın çalışmaları var, onu da bu ay içerisinde inşallah çözmüş olacağız. Sıkıntılara bir bir neşteri vuracağız. Asfaltlama işlemlerimiz kısa sürede bitmiş olacak ve Hacıbayram ile Muradiye Mahallemizin orta kısmında bulunan Ümit Caddemizin sıkıntısına neşteri vurmuş olacağız. Bunun mutluluğunu ve memnuniyetini yaşıyorum Eyyübiye’mize hayırlı olsun inşallah” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...