Eyyübiye Belediyesi, dezenfekte istasyonları kuruyor

Eyyübiye Belediyesi, dezenfekte istasyonları kuruyor

Eyyübiye Belediyesi, salgınla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe genelinde yoğunluk olan tüm noktalar ile semt pazarları ve kurum girişlerine dezenfekte istasyonları kurmaya devam ediyor.

18 Haziran 2020 - 10:08

Eyyübiye Belediyesi, salgınla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe genelinde yoğunluk olan tüm noktalar ile semt pazarları ve kurum girişlerine dezenfekte istasyonları kurmaya devam ediyor. Başkan Kuş’un talimatlarıyla hızlı bir şekilde sürdürülen çalışmalar vatandaşlardan tam not aldı.

COVİD-19 salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren ilçede hummalı bir çalışma başlatan ve ilçe genelinde temizlik, dezenfekte, maske üretim ve dağıtımı ile vatandaşların takdirini kazanan Eyyübiye Belediyesi, ilçede yoğunluk olan tüm noktalar ile semt pazarları ve kurum girişlerine de dezenfekte istasyonları kurmaya ara vermeden devam ediyor. El değmeden pedal sistemi ile hizmet veren, içerisinde antibakteriyel dezenfekte bulunduran sistem ile virüsle mücadele ediliyor. Vatandaşların sıklıkla kullandığı ve ekipler tarafından her gün düzenli bir şekilde dolumu yapılan antivirüs dezenfekte içeren istasyonların sayısının ilçe genelinde ihtiyaç duyulan her alana monte edileceği belirtildi.

Eyyübiye Belediyesinin ilk günden itibaren virüsle mücadelesini örnek gösteren ve yapılan hummalı çalışmaları takdirle karşılayan vatandaşlar, dezenfekte istasyon sayılarının daha da artmasını talep ederek, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...