Esnafa hibe desteği başvuruları başlıyor

Esnafa hibe desteği başvuruları başlıyor

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnaflara verilecek olan destekler için başvuruların e-Devlet üzerinden 25 Mayıs'ta başlayacağını duyurdu.

21 Mayıs 2021 - 15:40 - Güncelleme: 21 Mayıs 2021 - 16:09

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği esnafa hibe desteği için başvuru süreci 25 Mayıs'ta başlayacak. Koronavirüs döneminde alınan tedbirler nedeniyle zor günler geçiren esnafa verilecek destekle alakalı Ticaret Bakanı Mehmet Muş'tan açıklama geldi.

Muş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan, koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkârlar ile gerçek kişi tacirlerimize verilecek hibe destek programına ilişkin uygulama esaslarını belirledik. Tek seferde, iki ayrı grup halinde vereceğimiz 5.000 Türk lirası ve 3.000 Türk lirası hibe desteğinden 17/05/2021 tarihinden önce (bu tarih dâhil) vergi mükellefiyetini tesis ettirmiş, esnaf ve sanatkârlar ve gerçek kişi tacirler faydalanacak. Esnafımıza yapacağımız destek başvuruları 25 Mayıs 2021 tarihinden itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Esnafımıza hayırlı olsun...”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...