Erdoğan uyardı: Sorunlar daha büyük olur

Erdoğan uyardı: Sorunlar daha büyük olur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgının kontrolden çıkmasının yol açacağı sorunların daha büyük olacağı uyarısında bulunarak, “Adeta bağrımıza taş basarak bu yöntemlere başvurmak mecburiyetinde kalıyoruz" dedi.

21 Kasım 2020 - 17:00 - Güncelleme: 21 Kasım 2020 - 17:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kütahya, Afyonkarahisar, Batman ve Siirt 7. Olağan İl Kongrelerinde yaptığı konuşmada koronavirüs salgınına değindi.

Kısıtlamaların yol açtığı maddi ve manevi sorunların farkında olduklarını, esnafın, sanatkârın, işletmelerin ve buralarda çalışanların sıkıntılarını gayet iyi bildiklerini kaydeden Erdoğan, “Dünyanın tamamıyla birlikte ülkemizi de adeta esir alan salgın musibetinin üstesinden gelebilmek için milletçe üzerimize düşen fedakârlıkları yapmamız gerekiyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgının kontrolden çıkmasının yol açacağı sorunların daha büyük olacağı uyarısında bulunarak, “Adeta bağrımıza taş basarak bu yöntemlere başvurmak mecburiyetinde kalıyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın aldığımız tedbirlere azami riayeti sayesinde salgının seyrini en kısa sürede hedeflediğimiz seviyelere indirerek bugünleri geride bırakacağız” diye konuştu.

'SALGIN SONRASI YENİDEN ŞEKİLLENECEK DÜNYADA KENDİMİZE İYİ BİR YER EDİNMEKTE KARARLIYIZ'

Türkiye’nin salgın sürecini nispeten pozitif ayrışmayla geçirmiş ülkelerden biri olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Milletimizin desteği ve hassasiyetiyle bu yeni dalgayı da kırdığımızda önümüzde aydınlık bir gelecek bizi bekliyor. Sizlerin takip ettiği gibi 18 yıllık demokrasi ve kalkınma mücadelemizin omurgasını oluşturan reformlarda yeni bir dönemi başlatıyoruz. Hukuki altyapımızı geliştirerek, ekonomimizin oturduğu temelleri güçlendirerek, üretimi ve istihdamı artırarak salgın sonrası yeniden şekillenecek dünyada kendimize iyi bir yer edinmekte kararlıyız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...