Eğitim-Bir-Sen’den 2 milyon nakdi yardım

Eğitim-Bir-Sen'den 2 milyon nakdi yardım

Eğitim-Bir-Sen Urfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ilçe temsilcilikleri ile Sendika Genel Başkanı ile yapılan toplantıya dair açıklamalarda bulundu. Coşkun, ihtiyaç sahiplerine genel merkez olarak 2 milyon TL nakdi yardım yapıldığını belirtti.

08 Mayıs 2020 - 01:20 - Güncelleme: 08 Mayıs 2020 - 14:33

Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen online toplantı gerçekleştirdi.

Koronavirüs salgın nedeniyledigital platformda düzenlenen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, 13 ilçe temsilcisi ile  Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçınyayla katıldı.

Toplantıya dair açıklama yapan Başkan Coşkun "Pandemi süreci, ülke ve dünya olarak içinden geçtiğimiz süreç, Türkiye'nin en büyük örgütlü yapısı olan sendikamızın sürece yaptığı maddi ve manevi katkılar, Türkiye'de ve dünyada pandemi sürecindeki eğitim faaliyetleri ve uzaktan eğitim, genel ve yerel sorunlar, sağlık ve ptt çalışanlarının durumu, gündemdeki konular, eğitim ile igili sorunlar ve çözüm önerileri gibi konular detaylı bir şekilde  istişare edildi"dedi.

Başkan Coşkun, Memur-Sen Konfederasyonu olarak; ''Biz Bize Yeteriz Türkiyem'' kampanyasına 2 milyon TL nakdi,  ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 1.5 milyon TL  kumanya bedeli ödeyerek maddi sorumluluğun yanında sosyal vefa gruplarında da gönüllü olarak görev almakla manevi sorumluluğun önemi vurgulandığını belirtti. 

Tüm teşkilat üyelerine teşekkür eden Başkan Coşkun, "Olağanüstü bir süreç yaşadığımız bu dönemde değer sendikacılığın ön planda tutulduğu teşkilatımız ve tüm üyelerimize şükran borçluyuz. Katılım ve katkı sunan her kese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda