Duayen gazeteciden Kırcalı Basın Müzesi teklifi

Duayen gazeteciden Kırcalı Basın Müzesi teklifi

“Şanlıurfa vefa borcunu mutlaka ödemelidir” diyen Şanlıurfalı duayen Gazeteci M. Salih İlhan, Karaköprü Basın ve Medya Müzesine ‘Hüseyin Kırcalı Basın ve Medya Müzesi’ ismi verilerek hizmete açılmasını talep etti.

14 Ekim 2020 - 09:50

Basın Kuruluşlarının, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ve Karaköprü Belediyesinin harekete geçmesini beklediklerini belirten Gazeteci Salih İlhan, “Türkiye ve Dünya basın tarihine ismini altın harflerle yazdıran değerli hemşehrimiz Hüseyin Kırcalı’ya, Şanlıurfa vefa borcunu mutlaka ödemelidir” diyerek tüm Basın mensubu, Basın Kuruluş Temsilcileri ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye gösterecekleri hassasiyetten ötürü şimdiden teşekkür ettiğini söyledi.

“Karaköprü Basın Medya Müzemize, ‘Hüseyin Kırcalı Basın Medya Müzesi’ ismi verilmeli”

Gazeteci M. Salih İlhan, merhum açıklamalarına şöyle devam etti;

“Hayatı büyük başarılar ve birçok ödüllerle dopdolu geçen Hüseyin Kırcalı, Şanlıurfa’nın yetiştirdiği en büyük değerlerden biridir. Bu hiç bir zaman inkâr edilemeyecek gerçeklerimizden birdir. Yeni kaybettiğimiz Hüseyin ağabeyimize vefa borcumuzun olduğu inancı ile öncelikle Şanlıurfa’daki tüm Basın Kuruluşu temsilcilerini, Şanlıurfa Büyük Şehir Belediyesi ve Karaköprü Belediye Başkanı Sayın Metin Baydilli’yi göreve davet ediyorum. Öncelikle Metin Baydilli başkanımızdan, Karaköprü Belediyemizce yapımı bittirilmek üzere olan Basın Medya Müzemize, ‘Hüseyin Kırcalı Basın Medya Müzesi’ ismi verilerek hizmete açılmasını talep ediyorum. Tüm Basın mensubu, Basın Kuruluş Temsilcileri ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli Beye gösterecekleri hassasiyetten ötürü şimdiden teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • M. Salih ilhan
    3 yıl önce
    Saygı değer dostlar Gazeteniz aracılığıyla bir basın duayeni olan Gazeteci Hüseyin Kırcalı ağabeyimize vefa borcumuzu ödememiz adına verdiğiniz güçlü destek için çok çook teşekkür ediyorum.. Selam Saygılarımı gönderiyorum.. M. Salih ilhan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...