Diri diri yakılan Amara’nın cenazesine sahip çıktılar

Diri diri yakılan Amara'nın cenazesine sahip çıktılar

Şanlıurfa’da babasının diri diri yakması sonucu feci şekilde can veren Amara Dwla’nın sahipsiz kalan cenazesine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sahip çıktı. Cenazeyi Urfa Barosu ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü defnetti.

06 Eylül 2021 - 13:00 - Güncelleme: 06 Eylül 2021 - 13:18

Şanlıurfa’da babasının üzerine tiner dökerek diri diri yaktığı 13 yaşındaki Amara Dwla son yolculuğuna uğurlandı. Evde önce sopayla darp edilip ardından üzerine tiner dökülerek yakılan Amara, feci şekilde can vermişti.  Amara’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Talihsiz kız çocuğunun cenazesinin sahipsiz kaldığı haberleri üzerine cenazeye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sahip çıktı.

CENAZEYE SAHİP ÇIKTILAR

Amara’nın cenazesi bugün Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hastane morgundan alındı. Cenazeyi morgdan İl Müdürü Hasan Bilici ve sosyal hizmetler yetkilileri aldı. Hastaneden alınan cenaze Şanlıurfa Yeni Asri Mezarlığa getirildi. Mezarlıktaki camide kılınan cenaze namazına İl Müdürü Bilici, Urfa Barosu Başkanı Velat İzol ile Başkan Yardımcısı Fazilet Taştan’ın yanı sıra sosyal hizmetler yetkilileri katıldı. Cenaze kılınan namazın ardından toprağa verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda