DEDAŞ mağduru vatandaşla polis arasında "Devlet"...

DEDAŞ mağduru vatandaşla polis arasında "Devlet" tartışması!

Şanlıurfa’da DEDAŞ’ın kesintilerini valilik önünde protesto eden vatandaşlarla Güvenlik Şube Müdürü arasında “devlet” tartışması çıktı. Şube Müdürü “Biz devletimizin arkasındayız” diyen vatandaşa “Zaten devletçi olmak zorundasın” diye yanıt verdi.

21 Eylül 2021 - 15:40 - Güncelleme: 21 Eylül 2021 - 15:42

Şanlıurfa’da DEDAŞ’ın elektrik kesintileriyle çileden çıkardığı vatandaşlar Şanlıurfa Valiliği önünde basın açıklaması yapmak istedi.  Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler, Yenice ve Hayat-i Harrani Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar valilik önünde toplandı. Vatandaşların izinsiz açıklama yapmasına izin vermeyen emniyet güçleri ile çiftçiler arasında tartışma yaşandı. Olay yerine gelen Güvenlik Şube Müdürü ile bir vatandaş arasındaki garip diyalog görüntülere yansıdı.

“ZATEN DEVLETÇİ OLMAK ZORUNDASIN”

Müdürün “Düzeni bozmaya kalkarsan ben gereği yaparım” demesiyle başlayan tartışmada vatandaş müdüre “Biz her zaman devletimizin arkasındayız” dedi.  Vatandaşın bu cevabı üzerine müdür ise “Sakın öyle bir şey deme zaten öyle olmak zorunda. Öyle olmayanların biz karşısındayız. Zaten öyle olsaydınız zaten şimdiye kadar yıkılmıştı her yer. Zaten devletçi olmak zorundasın. Biz devletçi değil miyiz?” diye cevap verdi.

Müdürün bu sözlerine karşılık vatandaş ise  “Sizde devletçisiniz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin biz sizleri seviyoruz. Ama DEDAŞ bizi mahvetti” diyerek sitemini dile getirdi.

Tartışmanın ardından vatandaşlar arasından belirlenen 2 kişi sorunlarına ilişkin vali yardımcısıyla görüştü.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda