Canpolat: Şehirde ne varsa, köyde de aynısı olacak

Canpolat: Şehirde ne varsa, köyde de aynısı olacak

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, İkiağız Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, burada devam eden parke çalışmalarını yerinde inceledi.

14 Kasım 2020 - 14:40 - Güncelleme: 14 Kasım 2020 - 14:43

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, İkiağız Mahallesinde vatandaşlarla buluşarak talep ve önerilerini dinledi. Burada devam eden parke döşeme çalışmalarını da inceleyen Canpolat’a belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti.

Çalışmaların yürütüldüğü sahada açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, şehir ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmaların son sürat devam ettiğini kaydederek şunları söyledi:

“Haliliye ilçemize bağlı İkiağız Mahallemizdeyiz. Yaklaşık 6 ay önce bu mahallemizde stabilize yol çalışmamızı tamamlamıştık. Şimdi ise mahallemizin parkeleri yapılıyor. İnşallah en kısa sürede mahallemizin tüm sokaklarını parke veya asfalt yaparak tertemiz bir görünüme kavuşturacağız. Şehirde ne varsa, köyde de aynısı olacak demiştik. Gerek temizlik gerek fen işler gerekse de ilaçlama olsun her türlü hizmeti getiriyoruz. Getirmeye de devam edeceğiz.”

Burada konuşan İkiağız Mahalle Muhtarı Halil Demirler ise, “Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat olmak üzere tüm emeği geçenlere mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Canpolat ve beraberindekiler buradaki temasların ardından bölgeden ayrıldı.   

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • serkan
    3 yıl önce
    Ey Belediye Başkanım ; Urfamız\'da kaldırım,sokak ve caddeler işgal edilmiş durumda.M.Akif cad. BİM karşında Kaldırım üzerine tam 40 cm (İki karo) duvar örülmüş daha da ötesi 180 cm. caddenin üzerine araç lastiği,tahta ve vb. cisimler konulmuş. Kaldırım ve caddeler KAMU\'ya aittir ve işgal edilmesine göz yumulmaktadır.Defalarca dile getirilmiş ama hiçbir işlem yapılmamıştır.Trafik kanununu 14. maddesinin gereği neden yerine getirilmemektedir ?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...