Canpolat, sahada çalışmaları inceledi

Canpolat, sahada çalışmaları inceledi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak sahada hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

28 Ekim 2020 - 12:00 - Güncelleme: 28 Ekim 2020 - 12:18

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ulubağ Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Canpolat, ilgili müdürlüklere gerekli talimatları verdi. Ardından mahallede başlatılan çalışmaları denetleyen Canpolat, yetkililerden bilgiler aldı.

Çalışma sahasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesinin ilçe genelinde çalışmalara devam ettiğini belirterek şunları kaydetti:

“Şu anda Ulubağ Mahallesindeyiz. Hem Fen İşleri ekiplerimiz burada yeni yol açma, dolgu ve stabilizesini yapıyorlar hem de aynı zamanda mahallemize kazandıracağımız yeni park ile ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Mahallemize çok güzel bir park kazandırıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl mahallemize çok amaçlı kültür evi ve içerisinde muhtar evi olacak şekilde yapmayı planlıyoruz. Haliliye Belediyesi olarak sahada hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.”

Burada konuşan Ulubağ Mahalle Muhtarı Mahmut Polat ise, “Mahalle muhtarı olarak Sayın Başkanımız Mehmet Canpolat’tan Allah razı olsun. Parkımızı yollarımızı yapıyor. Çalışmalar mahallemizde dört dörtlük devam ediyor. Bu hizmetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Canpolat ve beraberindekiler denetimlerin ardından bölgeden ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...