Canpolat’a devralma ve protokol imzalama yetkisi verildi

Canpolat'a devralma ve protokol imzalama yetkisi verildi

Haliliye Belediye Meclis Toplantısında bazı gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a bir parkın belediyece devralınması ve eğitim protokolü imzalama yetkisi verildi.

07 Aralık 2021 - 12:20 - Güncelleme: 07 Aralık 2021 - 12:28

Haliliye Belediyesi 2021 Yılı Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Başkan Vekili Cengiz İzgördü ve meclis üyelerinin katılımıyla Eyyüp Cenap Gülpınar Devteşti Spor ve Yaşam Merkezi’ndeki belediyenin toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri okundu.

Haliliye’ye bağlı Karşıyaka Mahallesinde bulunan Trafik Eğitim Parkı’nın belediye tarafından devralınması için Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a yetki verilmesi görüşülüp oy birliğiyle karara bağlandı. Ayrıca 2022 Mali Yılı bütçesinin müdürlüklere aktarma yapabilme hususu ile Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Haliliye Belediye arasındaki ortak projede fen, teknoloji, mühendislik ve matematik eğitimlerinin güçlendirilmesine ilişkin protokolün imzalama yetkisi de Başkan Canpolat’a verildi.

MECLİSTE GÖRÜŞÜLEN GÜNDEM MADDELERİ ŞÖYLE:

“Haliliye’ye bağlı Karşıyaka Mahallesi,9. Sokakta bulunan Trafik Eğitim Parkının belediye tarafından devralınmasına ve ekli protokol hükümleri dahilinde yükümlülüklerinin yerine getirilmesi esas Şanlıurfa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak hizmet projesi kapsamında iş birliği yapılmasına ve iş birliğine ilişkin esas ve usullerin belirlendiği ekli protokolü imzalamaya Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a yetki verilmesi hususu mecliste görüşülmesi

2022 Mali Yılı bütçesinde birim müdürlükleri bütçeleri arasında aktarma yapılabilmesi hususunun 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. Maddesinin(b) bendinde istinaden Haliliye Belediye Meclisi’nde sunulması

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Haliliye Belediyesi arasında ortak yürütülecek olan STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Eğitimlerini Güçlendirme Projesi kapsamında müşterek hazırlanan STEM Protokolünü imzalamak adına Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a yetki verilme hususunun görüşülmesi.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...