Büyükşehir Meclisi 2020 yılı son birleşimi gerçekleşti

Büyükşehir Meclisi 2020 yılı son birleşimi gerçekleşti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporları ile ŞUSKİ Genel Kurulu Araştırma ve İnceleme Komisyon Raporları görüşüldü.

18 Aralık 2020 - 16:40 - Güncelleme: 18 Aralık 2020 - 17:01

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı Aralık ayı son Meclis Birleşimi bugün gerçekleşti.

Toplantı, Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlığında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Mecliste, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Gündemde yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporları, meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantı da İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporları görüşüldükten sonra ŞUSKİ Genel Kurulu Araştırma ve İnceleme Komisyon Raporlarına geçildi.

Araştırma ve İnceleme Komisyon Raporlarında yer alan, ŞUSKİ Teftiş Kurulu Yönetmeliği ve ŞUSKİ Mevzuat Hazırlama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı Aralık ayı son Meclis Birleşiminde görüşülen gündem maddelerinin ardından dilek ve temenni kısmına geçildi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan; “Meclis üyeleri arkadaşlarımla beraber Şanlıurfa ve ülkemizi ilgilendiren çok önemli kararlara imza attık. Sohbet, sükunet ve muhabbet içerisinde tamamladık 2020 yılını. 2021 yılını da öncelikle covid-19 hastalığından bütün insanlığın kurtulduğu günleri görmek, yaşamak ve 2021 yılında da şehrimizi ve ülkemizi çok daha ileri düzeye taşımak üzere alınacak kararlara inşallah hep birlikte imza atarız. Bir yıl boyunca meclise çalışmalarına sorumluluğunun bilincinde olan, katkı sunan bütün meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Son oturumdu. Gelmeden önce Zeynel Abisin Beyazgül başkanımın da 2020 yılı meclisimiz için çok güzel geçti. İnşallah 2021 yılı da daha güzel işlere imza atarız teennisini size iletmemi istedi. Sizlere selamlarını iletiyorum. Herkese hayırlı günler ve yıllar diliyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...