Büyükşehir hazırladığı kısa klip ile çağrıda bulundu

Büyükşehir hazırladığı kısa klip ile çağrıda bulundu

Kış aylarının gelmesiyle başlayan sağanak yağışlar şehrimizin genelinde etkili oluyor. Bu yağışlar zamanında ve öncesinde çok çaba sarf eden ŞUSKİ ekiplerinin vatandaşlardan bir ricası var.

23 Kasım 2020 - 13:08 - Güncelleme: 23 Kasım 2020 - 13:13

Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ ekipleri, özellikle bakım-onarım çalışmaları esnasında, hiç atılmaması gereken inşaat artıkları ve evsel atıklar nedeniyle tahliye hatlarının tıkandığını ve bu yüzden özellikle yağışlı havalarda çeşitli aksaklıkların yaşandığını belirterek, vatandaşlardan bu konuda daha da dikkatli olmaları ricasında bulundu.

BÜYÜKŞEHİR HAZIRLADIĞI KISA KLİP İLE ÇAĞRIDA BULUNDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında sağanak yağışlardan kent olarak olumsuz etkilenmemek ve oluşan her türlü aksaklığın en aza indirilebilmesi için "Hep Birlikte Ekiplerimize Yardımcı Olalım" çağrısında bulundu. Çağrısını Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesince hazırlanan kliple duyuran Büyükşehir Belediyesi, klipte Şanlıurfalılara seslenerek şu ifadelere yer verdi.

"Bakım-onarım çalışmaları esnasında, hiç atılmaması gereken inşaat artıkları ve evsel atıklar nedeniyle tahliye hatlarımızın tıkandığını görüyoruz. ‪Yağışlardan olumsuz etkilenmemek ve aksaklıkları en aza indirmek için ekiplerimize yardımcı olalım. Yağmurdan tıkanan mazgallar, rögarlar ve tahliye kanallarının bakım-onarım çalışmaları esnasında görüyoruz ki aslında hiç atılmaması gereken inşaat artıkları ve evsel atıklar nedeniyle hatlarımız tıkanıyor. Bu hem bize hem çevreye ciddi zorluklar çıkarıyor. Aslında bu yapılanların hukuksal olarak cezai karşılığı da var. Bu tarz durumlarla karşı karşıya kaldığınızda lütfen ALO 153 ihbar hatlarımıza bildiriniz. Sağanak yağışlardan kent olarak olumsuz etkilenmemek ve oluşan her türlü aksaklığın en aza indirilebilmesi için hep birlikte ekiplerimize yardımcı olalım."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...