Belediye Başkanı Ekinci’den vatandaşlara uyarı

Belediye Başkanı Ekinci'den vatandaşlara uyarı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, normalleşme tedbirleri kapsamında ilçe halkına uyarılarda bulunan bir mesaj yayımladı.

07 Mayıs 2020 - 11:40 - Güncelleme: 07 Mayıs 2020 - 11:49

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci mesajında, "Sevgili Viranşehirli hemşerilerim, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele kapsamında ülke genelinde yürütülen yoğun çalışmalar sonrası koronavirüs pandemisi kontrol altına alınarak, ilk dönemi başarıyla tamamladık. Ülke olarak aldığımız yoğun tedbirler meyvesini vermeye başlamış ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın ve Bakanlığımızın başarılı yönetimiyle 'Kontrollü Sosyal Hayat' sürecine girmiş bulunuyoruz. Sonuçlar, tanı ve tedavideki başarı, salgını kontrol altına aldığımızın kanıtlarıdır, ancak koronavirüs tehdidi tamamıyla ortadan kalkmış değildir.

Bu değerlendirmeler doğrultusunda İlçe Kaymakamlığımızın aldığı karar gereği Viranşehir ilçemizde alınan tedbir ve önlemlerin hiçbir şekilde rehavete ve gevşemeye müsaade edilmeden devamına karar verilmiştir. 'Kontrollü Sosyal Hayat' sürecine girdiğimiz bu günlerde ilçemizde koronavirüs vaka sayılarının artış göstermesi bizleri derinden üzmüştür.

Vaka sayılarının artışını düşürmek için İlçe Kaymakamlığımız karantina tedbirleri ile baskılamayı başararak, virüsün yayılım hızını kontrol altına almıştır. Biz her zorluğa göğüs geren, bir arada duran, zorlu zamanlarda birlik ve beraberliğini asla unutmayan büyük bir aileyiz. Bu zorlu süreci de el ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf edeceğimize yürekten inanıyorum. Unutmayınız koronavirüsün yayılma hızını düşürmek bizim elimizde.

Ülkemiz için 'Kontrollü Sosyal Hayat' sürecinin başladığı bu dönemde, koronavirüs pandemisine karşı Viranşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimiz, İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Dereci ve Kaymakamlığımıza bağlı birimler ile koordineli bir şekilde sizin için 7/24 çalışıyoruz, sende ülken için, şehrin için, kendin ve sevdiklerinin sağlığı için evde kal.

Unutma kendini korursan, çevreni de korursun.  Zorunlu haller dışında evden çıkmayınız. Sosyal mesafe kuralına uyunuz.Kalabalık ortamlardan uzak durunuz. Maskesiz dışarı çıkmayalım, tedbirlere titizlikle uyalım. Unutmayalım, koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda