Baydilli: İlçemizi kalkındırmak için sahadayız

Baydilli: İlçemizi kalkındırmak için sahadayız

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi gezerek çalışmaları incelemeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Baydilli, ilçeyi kalkındırmak ve güzelleştirmek için her zaman ekipleriyle birlikte sahada çalıştıklarını kaydetti.

13 Ocak 2021 - 13:20 - Güncelleme: 13 Ocak 2021 - 14:16

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi gezmeye devam ediyor. Sabah gezilerinin yanı sıra fırsat buldukça sahada çalışmaları inceleyen Baydilli, vatandaşlarla da buluşarak taleplerini dinliyor.

Önceki gün Atakent, Esentepe ve Akbayır mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyen Baydilli, mahallelerde bir süre yürüyerek parklarda oturan vatandaşlar ve çocuklarla da bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyerek not alan Baydilli, çocukların fotoğraf çekinme talebini de geri çevirmedi.

Karaköprü'yü burada yaşayan vatandaşlara layık bir ilçe haline getirmek için çalıştıklarını kaydeden Baydilli, "Başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve ekiplerimizle her zaman sahadayız ve çalışıyoruz. İlçemizi kalkındırmak için yeni yollar, parklar, hizmetler yapıyoruz. Ben de her fırsatta sahada incelemeler yapıyorum, vatandaşlarımızla buluşup kendilerini dinliyorum, sorunların çözümü noktasında ilgili birime aktarıyorum. Biz ilçemizi daha güzel bir hale getirmek, kalkındırmak için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Tüm projelerimizi, hizmetlerimizi bu yönde planlayıp gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Baydilli, saha ziyaretinde Atakent Mahalle Muhtarı Hasan Gümük'ü de ziyaret ederek mahallede yapılan çalışmalar hakkında istişare gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda