Başsavcı Öztoprak: Hüzünle ayrılıyoruz

Başsavcı Öztoprak: Hüzünle ayrılıyoruz

Şanlıurfa'dan Mersin'e atanan Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak veda mesajında "Şanlıurfa'ya hizmet etmek ayrı bir onur ve gurur kaynağıydı" dedi.

10 Ocak 2021 - 01:20 - Güncelleme: 10 Ocak 2021 - 14:59

2018 yılından bu yana Şanlıurfa'da görev yapan yapılan son atama ile Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak kente veda etti. 

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesince; Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakim ve Savcısını kapsayan mazeret kararnamesi çalışması kapsamında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı değişti. Karar ile Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak Mersin'e atanırken, yerine Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri atandı.

Başsavcı Öztoprak Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile kentteki bazı kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarına veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ardından bir veda mesajı da yayımlayan Başsavcı Öztoprak mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Peygamberler diyarı milli ve manevi duyguları en üst seviyede olan adına layık Şanlıurfa ilimizden evimizden ayrılırcasına hüzünle ayrılıyoruz. 

Valimiz Sn. Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin Beyazgül, Tugay Komutanımız Tuğg. Sn. Oktay Ağbuga, Milletvekilleri Sn. Halil Özcan, Sn. Mehmet Ali Cevheri, Sn. Zemzem Gülender Açanal, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız Sn . Muttalip Yakar , Sn. mahkeme başkanlarımız, başsavcı vekillerimiz ile Sn. hakim ve savcılarımız, idare ve vergi mahkemesi başkanlarımız, Rektörümüz Sn. Mehmet Sabri Çelik, il Jand. Kom. Tuğg. Metin Düz, İl Emniyet Müd. Selçuk Doğuş, İl Tarım Müd. Sn. Murat Çakmaklı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hiz. İl Müd. Sn. Hasan Bilici, Milli Eğitim Müd. Sn. İsmail Yapıcıer, İl Müftümüz Mehmet Taştan, merkez ilçe Belediye Başkanlarımız Sn. Metin Baydilli, Sn. Mehmet Canpolat, Sn. Mehmet Kuş , Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Kaya, Ticaret Odası Başkanımız İ. Halil Petek , Ceza İnfaz Kurumu müdür ve çalışanlarımıza ve gelemeyip telefon ile vedalaştığımız diğer tüm kurum ve kişilere ; kıymetli basın mensuplarımıza çalışma sürecimizdeki destek ve anlayışlarından dolayı teşekkür ederim. 

Ayrıca üzücü bir şekilde aramızdan ayrılan Cumhuriyet savcımız Gürsel Karslı'ya tekrar Allah( C. C) 'tan rahmet ve ailesine sabırlar dilerim. 

Şanlıurfa 'ya hizmet etmek ayrı bir onur ve gurur kaynağıydı. İlimize en derin  saygılarımı sunarım."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda