Başkanlar Şanlıurfaspor için de birlikte hareket etti!

Başkanlar Şanlıurfaspor için de birlikte hareket etti!

Peş peşe gelen galibiyetlerle kentte sevinç yaratan Şanlıurfaspor'a bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve merkez ilçe belediye başkanları tebrik ziyaretinde bulundu. Başkanların birliktelikleri takdir topladı.

16 Şubat 2021 - 00:20 - Güncelleme: 16 Şubat 2021 - 08:27

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Şanlıurfaspor'u yalnız bırakmadı.

Erin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Şanlurfaspor, peş peşe galibiyetler alarak beklenen başarıyı göstermeye başladı. Durum taraftarlar ve spor camiasında sevinçle karşılanırken Şanlıurfaspor'a her daim hem maddi hem manevi destek veren belediye başkanları zaferle taçlanan maçlar için bir tebrik ziyaretinde bulunmayı da ihmal etmedi. Bugün Başkan Beyazgül beraberinde Başkan Canpolat ve Başkan Baydilli ile Şanlıurfaspor tesislerine gitti. Burada takım ile bulaşan başkanlar galibiyetlerden dolayı takımı ve yönetimi tebrik etti. Başkanlar ayrıca diğer maçlar için de başarı dileğinde bulundu.
​​​​​​
Başkanların göreve geldikleri günden bu yana pek çok konuda birlikte hareket etmeleri Şanlıurfa siyasetinde hep istenen tablo olduğu için spora destekte de yine birlikte oluşları takdir topladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...