Başkan Salih Ekinci’den gazeteciler günü mesajı

Başkan Salih Ekinci'den gazeteciler günü mesajı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci “Gece gündüz demeden, herhangi bir mesai kavramı gözetmeden çalışan basın mensuplarımız her türlü övgüyü hak ediyor” dedi.

09 Ocak 2021 - 23:20 - Güncelleme: 10 Ocak 2021 - 15:04

Viranşehir  Belediye Başkanı Salih Ekinci 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında çağımızın iletişim çağı olduğunu, bu kapsamda önemli bir görev üstelenen basın mensuplarının çok önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğini belirterek, “Gece gündüz demeden, herhangi bir mesai kavramı gözetmeden çalışan basın mensuplarımız her türlü övgüyü hak ediyor. Basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur. Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını sürdüren basın aynı zamanda toplunun aynasıdır” ifadelerine yer verdi.

Teknoloji çağı ile birlikte bilgiye erişimin de kolaylaştığını, böylesi bir dönemde toplumun sesi ve vicdanı olan basının daha da  önem kazandığını belirten Başkan Salih Ekinci, şöyle devam etti:

“Daha önceleri habere ulaşmak ciddi zaman alırken, bugün elimizdeki cep telefonları ile anlık olarak gelişmelerden haberdar olabiliyoruz. Bu yüzden basının önemi kadar sorumlulukları da arttı. Bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araç olan basın yayın organlarının gücü haberleşme çağını yaşadığımız günümüzde daha çok hissedilmektedir.”

 Başkan Ekinci, mesajının son bölümünde dünyanın dört bir yanında yaşanan olayları ve gelişmeler topluma duyuran, gerektiğinde hayatlarını tehlikeye atarak büyük emek sarf eden basın mensuplarının 10  Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutladığını dile getirdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda