Başkan Özyavuz’dan esnaf ziyareti

Başkan Özyavuz'dan esnaf ziyareti

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hafta sonunu ilçe esnafına ayırarak, talep ve önerileri dinledi.

08 Ağustos 2021 - 17:00 - Güncelleme: 08 Ağustos 2021 - 17:35

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçe halkından bir an olsun kopmadan Harran’a hizmet yolunda hızlı ve kalıcı adımlar atmayı sürdürüyor. İlçe esnafıyla bir araya gelen Başkan Özyavuz, hafta sonu da mesaisine devam ederek ilçe halkının istek ve taleplerine cevaplar vermeyi sürdürdü. Temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Özyavuz, ilçe halkıyla uzun uzun sohbet etti.

Sanayi esnafı, hal pazarı esnafı ile tütüncüler çarşısı esnafı ve ilçe merkezinde bulunan diğer meslek gruplarının yer aldığı caddelerde esnafı iş yerlerinide ziyaret ederek istek ve talepleri dinleyen Başkan Özyavuz, esnafın çay talebini de geri çevirmedi. Harran ilçe esnafının Başkan Özyavuz’a olan ilgisi ise dikkatlerden kaçmazken vatandaşlar Özyavuz ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

Esnafın, ilçenin hem gözü hem de kulağı olduğuna dikkat çeken Başkan Özyavuz, Harran esnafını önemsediklerini ve yaşadıkları sorunları yerinde tespit etmek için rutin olarak ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretleri esnasında gözlemledikleri sorunların çözümü karşısında hızlı adımlar attıklarını kaydetti. Esnafa bol ve hayırlı kazançlar dileyen Başkan Özyavuz, hafta sonu mesaisine esnaf ziyaretleri ile devam ettiklerini, esnafın dile getirdiği istek ve talepleri karşıladıklarını belirterek, çalışmalardan duyulan memnuniyetin ifade edilmesinin de kendilerini ayrıca mutlu ettiğini söyledi.

“Çilemiz helaldir, canımız kanımız Harran’ımıza.” diyen Başkan Özyavuz’un esnaf ve vatandaşlarla oldukça samimi sohbet gerçekleştirmesi de dikkatleri çekerken, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Harran ilçe esnafı ise, Özyavuz ve ekibinin çalışmalarını yakından takip edip takdir ettiklerini belirtirken Başkan Özyavuz temasları sırasında Cumhuriyet Park’ında vakit geçiren vatandaşlarla da bir araya geldi. Harran’a kazandırılan parkın ilçenin çehresini değiştirdiğine dikkat çeken vatandaşlar, aileleriyle vakit geçirebildikleri yeşil alanları Harranlılarla buluşturan Başkan Özyavuz’a teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...